Noi detalii în cazul crimei din Sectorul 5 al Capitalei. Ultimele imagini cu Mirela în viață. Ce scria pe sacul în care afaceristul turc a pus cadavrul
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook, captură video Antena 3 CNN
Foto: Facebook, captură video Antena 3 CNN
Apar noi detalii în cazul omorului Mirelei.

Apar noi detalii în cazul Mirelei, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1. Anchetatorii au stabilit că înainte de a abandona cadavrul femeii, afaceristul turc, principalul suspect în acest caz, care a și recunoscut crima, a înfășurat trupul femeii într-o piscină gonflabilă, crezând că așa nu va fi observat.

Totodată, au fost găsite și ultimele imagini cu femeia în viață. Sunt imagini de pe camerele de supraveghere care au surprins-o pe Mirela atunci când se afla în mașina criminalului.

Filmul crimei

"Știm că bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. În motivarea magistraților privind această arestare preventivă se arată exact cum a acționat cetățeanul turc. Mirela ar fi fost văzută ultima oară pe camerele de supraveghere chiar pe 6 martie, data în care aceasta ar fi dispărut. Ea ar fi fost văzută chiar în mașina turcului. Acesta ar fi mers să o ia de la sala de jocuri unde aceasta se afla și mai apoi ar fi mers la locuința lui din Sectorul 5. Acolo s-ar fi certat, iar apoi bărbatul ar fi omorât-o pe femeie.

VEZI ȘI: Femeie ucisă și aruncată pe autostrada A1. Ce spune avocatul afaceristului turc care ar fi ucis-o pe Mirela. "Este foarte important să se cunoască faptul că..."

Știm că mai apoi ar fi înfășurat trupul neînsuflețit într-un sac negru care avea inscripția Primăriei Sectorului 5. De altfel, de asta au și reușit oamenii legii să îl prindă pe cetățeanul turc. Mai apoi, ar fi pus cadavrul într-un sac de rafie, dar și într-o piscină gonflabilă. Trupul neînsuflețit a fost mai apoi transportat către acel câmp din apropierea autostrăzii A1 din Dâmbovița. Mai mult decât atât, spun judecătorii în această motivare, bărbatul s-ar fi întors mai apoi la locuința lui din Sectorul 5, ar fi spălat baia, locul în care s-ar fi întâmplat crima oribilă și mai apoi s-ar fi dus în Teleorman, la casa socrilor lui",  a relatat Ana Ciuvică, corespondent Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Ce ar fi făcut afaceristul turc după ce ar fi ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1. Motivul șocant al crimei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel