Noi detalii despre starea de sănătate a legendei Michael Schumacher: Se va întâmpla încet, dar sigur!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Auto-F1: Mi-e dor de fratele meu, Michael, aşa cum era înainte, spune Ralf Schumacher
Auto-F1: Mi-e dor de fratele meu, Michael, aşa cum era înainte, spune Ralf Schumacher
Jean Todt, prietenul apropiat al lui Michael Schumacher, a oferit noi detalii despre cum se simte campionul de Formula 1 după tragicul accident la schi din anul 2013.

Potrivit lui Jean Todt, starea de sănătate a lui Michael Schumacher se va 'îmbunătăți încet și sigur', scrie Daily Mail.

Jean Todt, președintele FIA,  a declarat că l-a văzut în mod regulat pe german de la accident și s-a pus la curent cu evoluția stării de sănătate a campionului de Formula 1. De asemenea, între 2013 și 2018, Corinna Schumacher, a cheltuit circa 20 de milioane de lire sterline pentru a-i acorda cea mai bună îngrijire soțului său.

'Michael luptă în fiecare zi şi o să continue să lupte'

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a mai vorbit în 2020 despre starea lui Michael Schumacher: "Am văzut împreună cu Schumacher multe curse şi o să mai văd. Repet, vom vedea în continuare multe curse. Ştiţi că starea lui de sănătate nu este un subiect pe care familia să îl discute public. Iar eu simt că fac parte din această familie. Michael luptă în fiecare zi şi o să continue să lupte. Are o adevărată echipă lângă el, dar atât pot să vă spun, restul e privat", a spus Todt pentru Gazzetta dello Sport.

Fostul manager al lui Schumacher, Willi Webber, a susținut în luna noiembrie 2019, că soția fostului pilot de Formula 1, Corinna Schumacher, ar ascunde adevărul despre starea de sănătate a soțului ei. "Michael se află în cele mai bune mâini posibile în acest moment şi facem tot ceea ce putem pentru a-l ajuta, cu siguranţă. Încercaţi să înţelegeţi, însă, că noi respectăm dorinţa lui Michael de a păstra confidenţialitatea în privinţa stării sale de sănătate", a răspuns Corina Schumacher într-un interviu acordat revistei She's Mercedes.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013

Amintim faptul că Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013. De atunci, acesta a suferit două intervenții chirurgicale în Franța. În 2014 a fost externat dintr-un spital din Elveția, iar de atunci urmează diferite tratamente de recuperare, acasă. Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din Formula 1. Din 1991, de când a început să concureze, a câștigat șapte titluri de campion mondial (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel