Noi detalii despre „Stăpânul Inelelor: Inelele puterii“. Un personaj șters va deveni „protagonistul principal” pe măsură ce are loc o bătălie epică
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură foto Hobbitul
Foto: Captură foto Hobbitul
„Stăpânul Inelelor: Inelele puterii“ este vine cu un nou sezon la sfârșitul acestei veri.

„Stăpânul Inelelor: Inelele puterii“ - sezonul 2 va fi lansat în această vară și va fi mult mai întunecat decât versiunile Pământului de Mijloc pe care le-am văzut până acum, scrie gamesradar.

„Ne place să spunem că Sezonul 1 a fost în primul rând despre eroii noștri”, au zis showrunnerii Patrick McKay și J.D. Payne pentru Total Film.

„Dar Sezonul 2 este despre răufăcători”, au continuat ei.

După cum s-a văzut în primul trailer al sezonului 2, acțiunea îl prezintă Sauron la apogeul noilor sale puteri, iar Lordul Întunericului se afișează cu o nouă înfățișare, cel mai probabil a lui Annatar.

„De data aceasta, agenda lui Sauron pune totul în mișcare: Adar [Sam Hazeldine a preluat rolul lui Joseph Mawle] și armata sa de orci; Galadriel [Morfydd Clark], Elrond [Robert Aramayo], Gil-galad [Benjamin Walker] și armatele lor de elfi – toți vor fi angrenați împreună în cea mai ambițioasă bătălie pe care serialul a văzut-o până acum, o bătălie din care mulți jucători mari s-ar putea să nu iasă în viață”, spun showrunnerii.

Și în mijlocul noilor linii de luptă, unul dintre cele mai minore personaje din sezonul 1 va fi în centrul atenției. Fierarul elf Celebrimbor devine ceea ce McKay și Payne numesc „protagonistul principal”, pe măsură ce interacțiunea sa cu Sauron devine „relația centrală” a serialului.

Total Film a prezentat și o nouă imagine cu regele Durin III. Noile episoade se adâncesc în consecințele renegării fiului său, Durin al IV-lea, pentru că a excavat Mithril împotriva dorinței sale.

„Un motiv recurent în mitologie se concentrează în jurul stării de sănătate a unui rege care duce la o boală care pune în pericol întregul regat”, spune showrunnerul.

„Sezonul 2 vede o relație fracturată între regele Durin și fiul său căpătând o dimensiune similară mai mare”, mai precizează acesta.

„Stăpânul Inelelor: Inelele puterii“ - sezonul 2 va fi difuzat pe Prime Video din 29 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel