Noi detalii despre Kate Middleton și lupta ei cu cancerul
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Kate Middleton a venit cu noi detalii lupta ei cu cancerul.

Prințesa de Wales a oferit detalii sincere despre lupta ei împotriva cancerului. Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că are zile bune și zile proaste în lupta ei cu cancerul și a explicat cum tratamentul ei ar putea continua pentru „încă câteva luni”.

„Am fost uluită de toate mesajele de sprijin și încurajare din ultimele două luni. Într-adevăr, a făcut diferența pentru mine și William și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai grele. Fac progrese bune, dar, după cum oricine trece prin chimioterapie, știe, există zile bune și zile proaste", a mai spus aceasta potrivit Mirror.

Prințesa, care face chimioterapie în urma diagnosticului de la începutul acestui an, și-a exprimat sprijinul pentru deschiderea noilor grădini ale Muzeului de Istorie Naturală.

Ea a adăugat: „În acele zile proaste, te simți slab, obosit și trebuie să cedezi corpului tău, să îl lași să se odihnească. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum și să te simți bine. Tratamentul meu este în curs de desfășurare și va mai fi pentru câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de școală, să petrec timpul personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă. Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea, luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să-mi iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere tuturor. Mulți dintre voi care mi-ați împărtășit cu atât de mult curaj poveștile voastre”.

Kate, despre noile grădini ale Muzeului de Istorie Naturală

Kate și-a exprimat, de asemenea, sprijinul pentru deschiderea noilor grădini ale Muzeului de Istorie Naturală în această săptămână. Proiectul din centrul Londrei a fost deschis publicului joi și își propune să susțină natura urbană, cercetarea științifică și educația și conține un dinozaur din bronz nou-nouț - un Diplodocus gigant, lung de 22 de metri. Are două grădini – Nature Discovery Garden și Evolution Garden – peste cinci acri înfășurați și spune povestea lumii naturale în schimbare.

„Susțin enorm angajamentul Muzeului de a crea un spațiu special care să încurajeze oamenii de toate vârstele să se reconecteze cu natura și să învețe mai multe despre cum ne putem proteja lumea naturală. Cunosc puterea naturii de a ne sprijini dezvoltarea și bunăstarea, atât prin faptul că ne aduce bucurie, cât și prin faptul că ne ajută să să ne menținem sănătoși din punct de vedere fizic, mental și spiritual", a spus Regele Charles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel