Noi detalii despre crima din Sectorul 4 al Capitalei: chiriașa era moartă în apartament de două săptămâni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Apar noi detalii despre crima din București care a ieșit la iveală abia sâmbătă seară, deși femeia de 30 de ani era decedată de mai mult timp. 

Proprietarul este cel care a descoperit crima și a alertat autoritățile. Acesta era extrem de îngrijorat când a observat că fata care trebuia să-i achite chiria nu i-a răspuns la telefon. Timp de două săptămâni proprietarul nu a reușit să o contacteze pe fată. Îngrijorarea sa a crescut atât de mult încât a decis să intre în apartament folosind cheia de rezervă. Însă, în momentul în care a pătruns în casă, a fost lovit de un miros greu și înțepător.

Mai mult decât atât, și vecinii din bloc au sesizat acel miros neplăcut în ultimele zile, dar nimeni nu a considerat că este necesar să anunțe autoritățile.

Potrivit surselor din cadrul anchetei, chiriașa era o tânără în vârstă de 30 de ani. Aceasta se mutase în chirie cu aproximativ trei luni în urmă, împreună cu partenerul său. Conform informațiilor preliminare, partenerul său este principalul suspect în acest caz.

Se presupune că acesta ar fi comis omorul și apoi ar fi ascuns cadavrul femeii într-un sac de plastic, pe care l-a pus în lada patului.

Corpul femeii era deja în descompunere

Corpul femeii, care se afla într-un stadiu avansat de descompunere, a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a fi supus unei necropsii. Polițiștii și procurorii au demarat imediat o anchetă amplă pentru a elucida circumstanțele în care a avut loc tragedia și pentru a determina cauza decesului femeii.

Responsabilitatea investigațiilor a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Procurorii vor face cercetări pentru dezvălui întregul tablou al evenimentelor și pentru a determina cum s-a produs moartea femeii.

„La data de 3 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 16 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 4, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, transmite Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel