Șapte noi candidați la posturile de ambasadori ai României sunt audiați astăzi de Parlament
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 30 Martie, 08:29
WhatsApp
Pixabay
Candidații pentru posturile de ambasadori ai României în țări europene, dar și în Kenya, Irak și Brazilia vor fi audiați astăzi de Parlament. 

Candidaţii pentru şapte posturi de ambasador vor fi audiaţi, marţi, începând cu ora 13,00, în Comisiile parlamentare reunite pentru politică externă şi pentru comunităţile de români din afara ţării.

Potrivit site-ului Senatului, vor fi audiaţi la sediul instituţiei Bogdan Mazuru, propus ambasador pentru Confederaţia Elveţiană, Radu Octavian Dobre - pentru Irak şi Dragoş Viorel Radu Ţigău - pentru Republica Kenya. La audieri în Parlament urmează să se prezinte marţi şi Theodor-Cosmin Onisii, propus ambasador în Republica Polonă şi Călin Fabian - pentru Republica Slovacă.

Prin mijloace audio-video vor fi audiaţi Călin Stoica, propus pentru postul de ambasador în Estonia şi Monica Mihaela Ştirbu - pentru Republica Federativă a Braziliei. Săptămâna trecută, senatorii şi deputaţii din cele patru comisii au audiat şi au acordat avize favorabile pentru şase persoane propuse ca ambasadori. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro