Data actualizării:
Data publicării:

Noi acuzații în cazul celor 3 copii dispăruți după ce au fost pierduți de bonă. Fiul milionarului Adrian Marțian: E o prostie ce a făcut taică-miu

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: IPJ Hunedoara
Foto: IPJ Hunedoara

Apar noi acuzații în cazul celor 3 copii dispăruți după ce au fost pierduți de bonă.

Cei trei copii ai omului de afaceri Adrian Marţian, dispăruți după ce au fost pierduți de bonă, au fost daţi în urmărire internaţională. Anchetatorii au suspiciuni că aceștia au fost scoși afară din țară, mai ales că videoclipul în care apar cei mici a fost expediat de la un apelant din Serbia. După cele întâmplate, miercuri, Curtea de Apel Alba Iulia a decis plasament de urgenţă pentru cei trei copii, iar Protecţia Copilului va căuta o soluţie pentru a-i integra pe cei mici. Totuși, deocamdată, aceștia rămân a fi de negăsit.

Între timp, apar acuzații grave din partea fratelui vitreg al celor trei copii, fiul cel mare al milionarului Adrian Marţian. Acesta a afirmat că este sigur că tatăl său i-a ascuns pe cei mici.

„Singurul meu mesaj e să știe că știe cine e și că nu o să scape niciodată cu ilegalitățile astea. Frații mei, dragii mei, nu vrea nimeni să vă facă niciun rău. Ascultați-ne, știți foarte bine că tata v-a învățat și v-a spus niște lucruri pe care le repetați. Gândiți-vă că poate realitatea are două fețe și voi știți doar una. (...) Toată chestia asta e o regie și nu crede nimeni, adică e o prostie ce a făcut taică-miu și nu cred că el se aștepta să ia o așa amploare toată situația”, a declarat Adrian Marțian Jr., fiul lui Adrian Marțian, pentru Antena 3 CNN.

Adrian Marţian, tatăl celor trei copii trebuia să fie audiat la poliţie

Miercuri, Adrian Marţian, tatăl celor trei copii, trebuia să fie audiat la poliţie, dar nu a fost găsit de anchetatori. Totul se întâmplă la o zi după ce apăruse în presă sugerând că presupuşii răpitori au luat legătura cu el şi i-au trimis un videoclip cu cei mici. Filmarea venea de la un număr cu prefix de Serbia.

„Cu siguranță în preajma tatălui meu sunt. Nu cred că i-a putut scoate din țară”, a mai spus Adrian Marțian Jr., fiul lui Adrian Marțian.

Reamintim că cei trei copiii, în vârstă de 11, 9 şi 7 ani au dispărut pe 14 octombrie, fix cu o zi înainte ca magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia să se pronunţe definitiv asupra plasamentului de urgenţă. Situația copiilor era și înainte foarte complicată. Tatăl are ordin de protecţie și nu are voie să se apropie de ei, iar la mamă copiii nu vor să stea. 

Ce spune DGASPC despre cazul celor 3 copii

„Am încercat să le explicăm copiilor că instanța a dispus încredințarea lor mamei, că nu au voie să ia legătura cu tatăl patru luni, că tatăl nu se poate ocupa de creșterea și ocuparea lor. Ei refuză orice, nici măcar nu vor să audă numele mamei sau despre mamă și au teama că sunt răpiți”, a explicat Gianina Ianc, director DGASPC.

Din cauza unei eventuale răpiri nu au mai mers nici la şcoală, acolo unde au fost înscrişi de protecţia copilului.

„Au venit la noi cu un dezechilibru emoțional, pentru că își doreau ca la noi să rămână permanent cineva cu ei la școală, adică bona”, a precizat Mărioara Cernescu, director Liceul Tehnologic de Transport Feroviar Anghel Saligny.

Oamenii legii au mai multe ipoteze despre răpitori și continuă ancheta în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel