Nimic nu e întâmplător cu Luna Plină din 13 iulie 2022. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Pe 13 iulie are loc una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2022. Poate cea mai dură. Pentru că Luna va fi în conjuncție cu Pluto. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred sau mort în viața noastră, iar Capricornul de realitate, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Lună Plină în Capricorn, efecte pentru fiecare zodie/ ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pe tine această Lună Plină te invită să iei decizii radicale în zona profesională. E posibil ca acest eveniment să nu fie prea plăcut din punct de vedere profesional. E posibil să ți se pară că toate eforturile tale de până acum au fost în zadar. E un moment în care iei o decizie dură, ori schimbi ceva în comportamentul tău. E posibil să îți reconstruiești interiorul, timpul pe care îl aloci lucrului, dar și ce comportament față de șefi abordezi. Orice decizie la nivel profesional care nu depinde de tine este spre binele tău chiar dacă nu o să îți convină și o să te enervezi. Ai grijă la relațiile cu părinții, dar și la autoritățile statului. Statutul, rolul în societate, maturizarea, acestea sunt cuvintele cheie în jurul datei de 13 iulie 2022!

Taur/ Ascendent în Taur

La voi Luna Plină se va duce în casa a 9-a, veți fi avantajați de acest aspect deși inițial nu vi se pare. Dacă nu ai o busolă acum, te invit să vezi ce se întâmplă în jurul datei de 13 iulie. Nimic nu e întâmplător! Nu știi tu unde este direcția? Atunci poate că trebuie să te lași purtat de un drum, de o călătorie. Poate vrei să te muți, să pleci. E posibil să ți se arate alte coordonate. Se vorbește și despre principiile și valorile tale, să te aștepți să vezi lumea diferit.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Vin în viața ta multe evenimente pe care nu le poți controla cu Luna Plină în casa a 8-a. Ți se pare că nici bani, nici sănătate, nici la serviciu, nimic nu merge cum dorești. Ți se pare că nimeni nu îți vrea binele. Această Lună Plină te epuizează, te zăpăcește, parcă te pierzi. Evită cheltuielile, evită întâlnirile cu mulți oameni. Această Lună Plină te va confrunta cu o serie de regrete, însă toate au rostul lor.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel