Nikki Haley, demisie de la ONU. Netanyahu, mesaj de mulțumire
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Premierul israelian Netanyahu îi mulţumeşte lui Nikki Haley pentru că a luptat împotriva 'ipocriziei' ONU.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a mulţumit lui Nikki Haley, ambasadoarea SUA la ONU care tocmai şi-a dat demisia, pentru sprijinul său pentru Israel şi pentru faptul că a luptat împotriva 'ipocriziei' în cadrul organizaţii, relatează marţi Reuters.

'Aş vrea să-i mulţumesc ambasadoarei Nikki Haley, care a condus lupta lipsită de compromisuri împotriva ipocriziei la ONU, şi în numele adevărului şi dreptăţii ţării noastre', a postat Netanyahu pe Twitter.

Nu va candida pentru Casa Albă

Nikki Haley, considerată de mulţi femeia cea mai vizibilă din administraţia lui Donald Trump, a anunţat marţi că demisionează, spre surprinderea generală, dând asigurări că nu doreşte să candideze împotriva lui Trump la viitoarele alegeri prezidenţiale, transmite AFP.

'Ea mi-a spus în urmă cu circa şase luni că vrea să ia o pauză', a spus președintele SUA, elogiind 'munca fantastică' a 'prietenei' sale, care s-a prezentat marţi în Biroul oval. Donald Trump a precizat că demisia îşi va face efectul 'la sfârşitul anului' şi că va dezvălui numele succesorului ei 'în două sau trei săptămâni'.

Vezi și: UPDATE Lovitură pentru SUA, la ONU: Nikki Haley şi-a prezentat demisia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel