Nicușor Halici: Comuna Golești, Vrancea, are un nou reper de dezvoltare
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Nicușor Halici, deputat PSD de Vrancea, a anunțat  inaugurarea noului sediu al primăriei Golești, obiectiv realizat prin PNDL 2.

"Am avut plăcerea de a fi invitat la inaugurarea noului sediu al primăriei. O clădire care face cinste comunității goleștene, județului Vrancea și care este necesară în vremurile în care ne aflăm.

Prin grija domnului primar Zar Alexandru, prin munca echipei administrative și a constructorilor, astăzi comuna Golești are un centru administrativ modern. O clădire model pentru arhitectura ei și cu dotări de ultimă generație.

Finanțarea construcției a fost realizată prin PNDL, un proiect denigrat de unii dar care a adus comunităților locale dezvoltarea de care acestea au atâta nevoie. Peste 13.000 obiective au fost finanțate doar prin PNDL 2, și pot să vă spun că aceste finanțări nu se vor opri aici. Împreună, în coaliția actuală, vom continua programele de dezvoltare locală iar eu, ca parlamentar de Vrancea, voi face tot ce este necesar pentru ca aceste finanțări să ajungă în județul nostru și să ajute comunitățile locale să se dezvolte.

Îl felicit pe domnul primar pentru această realizare și sunt convins că, peste ani, se va bucura alături de cetățenii comunei Golești de lucrurile pe care le-a reușit în timpul mandatelor sale de edil", a precizat  deputatul PSD de Vrancea, Nicușor Halici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel