Nicușor Dan nu i-a răspuns aseară lui Nicolae Ciucă: Eram cu telefonul pe silent... E important să vorbești cu primarul Bucureștiului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Nicușor Dan, primarul Capitalei, spune că a fost sunat aseară de Nicolae Ciucă, președintele PNL.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, cel care după alegerile locale obține un nou mandat la Primăria București, spune că a fost sunat aseară de către Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, dar avea "telefonul pe silent". Cei doi ar fi avut totuși astăzi o convorbire telefonică.

"Am avut o conversație foarte plăcută cu domnia sa. M-a felicitat, și-a exprimat așa cum mi-am exprimat și eu disponibilitatea de a continua dialogul, ceea ce evident e normal pentru că PNL-ul este un partid care are niște oameni în Consiliul General, deci de aici interesul meu de a forma o majoritate și pentru orice om politic de nivel național, cum este domnul Ciucă, e important să vorbești cu primarul Bucureștiului", a declarat Nicușor Dan la Antena 3 CNN.

Întrebat dacă a fost sunat aseară sau în această dimineață de către președintele PNL, Nicușor Dan a zis: "M-a sunat, am avut un apel de la domnia sa azi noapte, eu eram cu telefonul pe silent, dar am vorbit azi dimineață".

Ce spunea aseară Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a fost întrebat aseară, după afișarea rezultatelor exit-poll, dacă PNL îl va susține pe Nicușor Dan în Consiliul General al Primăriei Capitalei.

"Este o decizie pe care nu o putem lua acum, la cald. Urmează analize. Mie mi s-a spus că sunt un politician atipic. Primul lucru pe care l-am învăţat este ca în politică să nu spui nu. În acest moment, discutăm de rezultate care ne dau argumente să ne vedem de drum în această linie de stabilitate. Candidatura la prezidenţiale o vom face publică după ce vom avea analiza derulată în amănunt", a declarat Nicolae Ciucă la Antena 3. 

VEZI ȘI: Nicolae Ciucă, declaraţii după închiderea urnelor. Rezultatul din Bucureşti înseamnă pentru PNL "stop, de la capăt, muncă. Să convingem electoratul"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel