Nicușor Dan și-a scris DEMISIA de cinci ori. Vicol: I s-a RUPT hârtia! - surse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Nicușor Dan și-a scris DEMISIA de cinci ori. Vicol: I s-a RUPT hârtia! - surse / Foto: Facebook Nicușor Dan
Nicușor Dan și-a scris DEMISIA de cinci ori. Vicol: I s-a RUPT hârtia! - surse / Foto: Facebook Nicușor Dan
Nicușor Dan și-ar fi scris demisia de cinci ori, susține Laura Vicol.

Deputatul PSD Laura Vicol susține că Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, și-ar fi scris demisia de 5 ori, dar cineva i-ar fi rupt hârtiile împiedicându-l să facă acest lucru. Totodată, Laura Vicol susține că Nicușor Dan și-ar fi asumat că "nu face față" și că ar vrea să plece.

"Am auzit că și-a scris demisia de vreo 5 ori. Am și eu prieteni acolo în primărie care mi-au povestit. I-o rupe cineva, i-o rupe. Omul și-a asumat, nu face față, lasă-l să plece. Tot respectul pentru domnul Nicușor Dan pentru această atitudine, pe cuvântul meu, și nu vorbesc sarcastic. Bravo lui. Și-a asumat că nu poate să o facă, de patru ori sau de cinci ori și-a scris-o. Și-a scris-o pe hârtii, i s-a rupt hârtia, spre deosebire de altă zburătoare care nu înțelege că locul ei nu este acolo. Sunt diferențe extrem de mari între oamenii care nu pot, dar unii își asumă, alții nu.", a declarat Laura Vicol în exclusivitate pentru DC NEWS.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan. Nicușor ne va explica de ce...

Laura Vicol, despre ce îi așteaptă pe români: Va fi cumplit!

Deputatul PSD a spus și cei îi așteaptă pe români odată cu scumpirea energiei electrice, a gazului, dar și a alimentelor de bază. Plafonarea prețurilor ar trebuie să fie o măsură urgentă luată de autorități, susține Laura Vicol.

"Prima măsură care este cea mai importantă din punctul meu de vedere este plafonarea prețurilor la energie. Vine iarna, vine frigul, este primul lucru care trebuie de făcut. Sunt alimente la care a crescut prețul și cu 70-80%  și nu numai la alimente, cam la tot. Va fi cumplit pentru toată lumea și nu vorbesc doar despre cei 1% care au salarii peste 3.000 de euro în România, eu vorbesc despre ceilalți, de cei 99%. Va fi cumplit, nu vor avea apă caldă să-și spele copiii, nu vor avea căldură să se încălzească și, mai nou, nu vor avea ce să pună pe masă sau se va ajunge la acele vremuri în care trăia bunica mea, când dintr-un kilogram de cartofi trebuia să faci mâncare o săptămână. Va fi greu, e cumplit, nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva.", a mai spus Laura Vicol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel