Data publicării:

Nicușor Dan s-ar pregăti să taie panglica pe un proiect pe hârtie. Sebastian Burduja acuză că este doar o mutare de campanie. Ce-i lipsește planului

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Saul Pop
Inquam Photos / Saul Pop
Sebastian Burduja acuză că edilul în funcție al Capitalei urmează să facă o mutare doar de campanie, fără finalitate.

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, afirmă că primarul în funcție, Nicușor Dan, ”se pregătește ca într-o săptămână, două, să taie o panglică pe o hârtie. Se cheamă Planul de Mobilitate Urbană Durabilă. A făcut o reactualizare. Planul acesta trebuie să gestioneze modul în care ne mișcăm în oraș, cât mai ușor. Problema este că a întârziat foarte mult și a pierdut bani europeni, dar și că se grăbește să-l termine pentru că vin alegerile, dar îl termină fără date origine - destinație. În acest plan, nu va știi de unde vine bucureșteanul și unde ajunge în fiecare zi”. 

”Date cu origine - destinație, astăzi, cu soluții de digitalizare, se obțin pe câteva sute de mii de euro, un milion, două milioane de euro... deci o sumă mică pentru așa ceva și știi exact cum modifici, de exemplu, un traseu de STB” a subliniat liberalul. 

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac cum se va face asta fără date, Sebastian Burduja a acuzat că actualul edil face doar o mutare de campanie electorală. ”Nu se va întâmpla nimic” consideră el. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel