Nicușor Dan, "obligat să își dea DEMISIA". Piperea, anunț: E OFICIAL! Există date și probe suficiente la DNA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Gheorghe Piperea
Foto: Facebook Gheorghe Piperea
Avocatul Gheorghe Piperea a făcut anunțul despre Nicușor Dan. 

Avocatul Gheorghe Piperea susține că dosarul de la DNA care îl privește pe Nicușor Dan a ajuns la maturitate și va ajunge pe masa judecătorilor ICCJ.

Astfel, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, este obligat să demisioneze, după ce DNA a constatat că există date și probe pentru acuzația de fals în declarații, exercitarea fără drept a avocaturii, spălare de bani și înșelăciune.

Bucureștenii au dreptul să facă Referendum

 

Anunţul a fost făcut de avocatul Gheorghe Piperea, cel care a publicat şi fotografii cu capturi din ordonanţă. 

Acum, dosarul deschis pe numele lui Nicuşor Dan la DNA ar urma să ajungă la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, pentru continuarea cercetării penale, mai spune Piperea.

Mai mult, potrivit avocatului, dacă Nicuşor Dan nu va demisiona, bucureștenii au dreptul să-l demită prin referendum.

"Există date și probe suficiente"

"DNA a constatat oficial că, în dosarul privindu-l pe Nicușor Dan, există date și probe suficiente pentru acuzația de fals în declarații, exercitarea fără drept a avocaturii, spălare de bani și înșelăciune, trimițând dosarul la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, pentru continuarea cercetării penale. În comentarii veți vedea 10 poze cu extrase din ordonanță.

În acest moment, Primarul General este obligat să își dea demisia. Dacă nu o face, bucureștenii sunt îndreptățiți să îl demită prin referendum.

PS Documentul este oficial, urmând a ajunge pe masa judecătorilor de la ÎCCJ, deci public și la dispoziția presei", a scris avocatul Gheorghe Piperea, pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel