Nicușor Dan, GAFĂ în direct: Am mulți oameni din zona privată GATA SĂ VINĂ în Primărie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a făcut o gafă în direct.

Nicușor Dan a fost întrebat cum îi va recruta pe manageri, dacă va ajunge primar al Capitalei, dacă va accepta lista de la partidele care-l susțin sau va respecta legea 109, privind organizarea de concursuri transparente. 

Candidatul a gafat în răspunsul dat. După ce a spus că ”știe toată lumea că sunt aranjate concursurile”, el a mărturisit că are mulți oameni gata să vină în Primărie imediat ce va câștiga, dând impresia că organizarea de concursuri ar fi o piedică: ”numai că trebuie să facem concurs”. Apoi a încercat un mesaj corect politic: ”Am spus de mai multe ori că e nevoie de competență în Administrația Publică, veniți la concursurile pe care Administrația Publică o să le organizeze”. 

Iată declarația completă: 

"Formal, ea este respectată și în momentul de față, dar de fapt, știe toată lumea că sunt aranjate concursurile. Eu am mulți oameni din zona privată care sunt gata să vină în echipa de la Primărie odată ce câștigăm... numai că trebuie să facem concurs. Am spus de mai multe ori că e nevoie de competență în Administrația Publică, veniți la concursurile pe care Administrația Publică o să le organizeze", a declarat Nicușor Dan, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel