Urmărește emisiunea live
Nicușor Dan avea în garaj utilaje de 20 de milioane. Mugur Ciuvică arată PLANUL: Ca la Armand. Ticăloșie și cinism rar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
DC News
DC News
În cadrul emisiunii DC News TV „Miercurea Neagră”, Mugur Ciuvică a făcut o comparație între situațiile edililor Nicușor Dan și Clotilde Armand. 

Mugur Ciuvică a vorbit în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră” despre subiectul parcurilor din Capitală și despre utilajele care nu au fost folosite, deși se puteau curăța spațiile verzi cu acestea. 

„Ați văzut aia cu parcurile, avea utilajele de 20 de milioane în garaj, noi nouțe, cumpărate pentru îngrijit parcuri, special cumpărate, nefolosite de un an de zile, pentru că ei aveau în plan să îngroape companiile lui Firea, ca după aia să le externalizeze, că el se lăuda și am văzut și pe site-uri securiste, foste băsiste, că - domnule, a economisit 150 de milioane de lei că a dat oamenii ăia afară.

Da, dar e ca la Clotilde Armand, cu gunoiul, i-a dat pe ăia afară, pentru ca apoi să dea 300 de milioane de lei să plătească alte firme, prietene și astea, pentru serviciile pe care le făcea cu angajații pe care îi plătea cu 150 de milioane de lei și cu utilajele pe care dăduseră 20 de milioane. Aici e o ticăloșie și un cinism rar”, a spus Mugur Ciuvică. 

Utilajele de 20 de milioane, noi, zac în țiplă

Utilaje de 20 de milioane au zăcut și zac în garajul Companiei Municipale Parcuri, care, surpriză, se închide! Deși utilajele sunt noi și au presupus o investiție uriașă tocmai pentru a se îngriji în mod corect de sutele de hectare de parcuri ale Capitalei, primarul Nicușor Dan nu a consider oportun să finanțeze compania municipală, pe modelul ”Armand”, acuzând prețurile prea mari practicate. Însă nu vorbim de o companie privată, ci una a Primăriei Generale, asupra căreia Nicușor Dan, printr-o decizie în Consiliu, putea interveni, asta dacă scopul era să deblocheze situația, nu să o blocheze definitiv până la faliment. 

Nicușor Dan, având pretenția să fie crezut de presa care împrăștie știrea momentului (că face curat în Cișmigiu, wow!), vrea să ne spună că va întreține toate parcurile Capitalei, cu 100 de angajați ai ALPAB și 2-3 tractoare, iar acest lucru era imposibil de realizat cu utilajele de 20 de milioane ale Companiei Parcuri și cu oamenii special angajați în acest sens. 

Vezi și: EXCLUSIV  Nicușor Dan avea în garaj tot ce-i trebuia să curețe parcurile, dar a DISTRUS compania. Utilaje noi de 20 de milioane ZAC în țiplă - GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel