Nicușor Dan: Arena Națională a adus 5 milioane de lei bugetului local. Am dovedit că putem organiza evenimente de mare anvergură
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Nicuşor Dan, precizări privind Cathedral Plaza: Vom exercita recurs la Curtea de Apel București. Inquam Photos / George Călin
Nicuşor Dan, precizări privind Cathedral Plaza: Vom exercita recurs la Curtea de Apel București. Inquam Photos / George Călin
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a vorbit despre încasările pe care primăria le-a avut în urma manifestărilor organizate pe Național Arena.

Într-o postare pe Facebook, Nicușor Dan a vorbit despre încasările pe care Primăria Capitalei le-a avut în urma manifestărilor organizate pe Național Arena.

„Arena Națională aduce bani la bugetul local. În ultimele 9 luni ale acestui an, în urma manifestărilor organizate pe acest stadion s-au încasat aproximativ 5 milioane de lei.

Spre comparație, în anul 2020 încasările au fost de 2 milioane de lei, în 2019, 1,9 milioane de lei, iar în 2018, 1,3 milioane de lei. Arena Națională a găzduit până acum, anul acesta, 30 de evenimente, dintre care 23 au fost meciuri de fotbal, un festival de muzică (Saga Festival), târguri, filmări sau manifestări ale unor instituții și companii.

Ultimul eveniment care a avut loc pe stadion și pentru care PMB încasează aproximativ 100.000 de lei a fost ceremonia de absolvire a studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, la care au participat aproximativ 8.000 de persoane.

Invităm mediul de afaceri, societatea civilă sau instituțiile publice care organizează evenimente să aleagă Arena Națională, o locație modernă, dotată cu tehnologii performante.

Am dovedit că putem organiza evenimente de mare anvergură /DOTA/Saga/Euro 2020, evenimentul caritabil We are One, iar dorința noastră este să deschidem acest obiectiv către public astfel încât să dezvoltăm economia locală și să aducem bani la buget, Capitala să fie cunoscută în întreaga lume, iar bucureștenii să se bucure de evenimente de calitate“, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Mai multe clădiri din București vor fi consolidate. Nicuşor Dan: Administraţia pentru Consolidarea Clădirilor pregăteşte documentaţiile

Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) pregăteşte documentaţiile pentru finanţarea prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a 19 proiecte.

"Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) pregătește documentațiile necesare astfel încât să poată obține finanțare europeană și în etapa a doua a PNRR. Este vorba despre alte 19 proiecte de consolidare seismică și renovare energetică a clădirilor cu risc seismic. Din cele 19 imobile, 16 sunt clădiri rezidențiale multifamiliale, iar 3 sunt clădiri monument istoric, cu mare valoare arhitecturală și culturală: Casa Suțu - Lahovary, Teatrul Municipal L.S. Bulandra, (din bd. Schitu Măgureanu) și Centrul Cultural Lumina, de pe bd. Regina Elisabeta", a scris Nicuşor Dan, miercuri, pe Facebook (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel