Nicușor Dan anunță că a fost deschisă circulația pe Șoseaua Colentina, pe sensul de mers spre Obor
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că circulația pe Șoseaua Colentina, pe sensul de mers spre Obor, a fost deschisă.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat într-o postare pe Facebook faptul că circulația pe Șoseaua Colentina, pe sensul de mers spre Obor, a fost deschisă:

„Având în vedere finalizarea unor noi lucrări la Pasajul Doamna Ghica, începând de astăzi, 21 decembrie, a fost deschisă circulaţia pe Şoseaua Colentina, atât pe linia de tramvai, cât şi pe carosabil, pe sensul de mers spre Obor.

Circulaţia se va desfăşura astfel pe toată perioada sărbătorilor, până pe data de 9 ianuarie. Începând cu această dată, traficul pe linia de tramvai va fi întrerupt în vederea montării tablierului pe tronsonul care traversează linia de tramvai.

Până în prezent au fost finalizate toate lucrările subterane şi cele de pe străzile adiacente, iar în acest moment se lucrează la asamblarea, sudarea și montarea tronsoanelor de tablier metalic aferente structurii podului, conform graficului de execuție.“, a scris Nicușor Dan.

Reamintim că, începând cu 11.11.2022,  traficul rutier general de pe Șoseaua Colentina a fost deviat pe linia de tramvai în zona Pasajului Doamna Ghica, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a decis devierea traseului liniei 21, de la Bucur Obor, către terminalul Baicului, rămânând neschimbat tronsonul dintre Piața Sf. Gheorghe și Bucur Obor (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel