Nicușor Dan, ”aplaudat la scenă deschisă”. Bogdan Chirieac a fost martor: Un eveniment deosebit/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Analistul politic a povestit ce s-a întâmplat la un eveniment ferit de camerele de filmat. 

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a precizat, în emisiunea „Miercurea Neagră” că ”V-a spus și dl. Ciucă că nu-l mai susțin nici pe Nicușor. Și-a dat și el seama... și v-a spus că nu-l mai susține”. 

"Dacă rămâne independent, PNL nu susţine această candidatură", a spus Nicolae Ciucă, președintele PNL, despre Nicușor Dan. "Am purtat discuţii cu domnul primar Nicuşor Dan şi am clarificat această situaţie în care domnia sa va voi să candideze la Primăria Capitalei, dar fără susţinerea Partidului Naţional Liberal", a mai precizat liderul liberal.

”Dați-mi voie să vă povestesc: am fost aseară (n.r. marți) la o distinsă adunare, chiar reală, la Opera Română, a fost chiar un moment deosebit, o manifestare de sprijin pentru Statul Israel. A fost invitat Nicușor Dan” a intervenit Bogdan Chirieac. ”A cântat?” a întrebat Mugur Ciuvică. ”Nu a cântat, a fost aplaudat. Chiar a fost aplaudat la scenă deschisă” a răspuns analistul politic. Președintele GIP a făcut o remarcă despre viitorul actualului edil al Capitalei: ”De la anul, din toamnă, poate să aibă o super carieră la operă”. 

Bogdan Chirieac a răspuns într-o notă ironică: ”Va avea o super carieră la Primăria Generală, mai ales dacă ne ajută Dumnezeu și candidează doamna Firea”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel