Nicușor Constantinescu, la ieșirea de la DNA: Ce se întâmplă? Am un alt dosar
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nicușor Constantinescu
Nicușor Constantinescu
Nicușor Constantinescu a fost citat, luni, la DNA, pentru a-i fi prezentate datele într-un nou dosar penal.

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost adus cu duba, luni, la sediul DNA Constanța, dar, după câteva minute de așteptare, el nu a fost lăsat să coboare, autovehiculul plecând spre Tribunalul Constanța. În jurul prânzului, duba a revenit la sediul DNA.

La ieșirea de la DNA, fostul președinte al CJ Constanța, întrebat ce s-a întâmplat în fața procurorilor, a spus că este vorba despre „ilegalități și abuzuri", precizând că i-a fost instrumentat un nou dosar de cercetare penală.

„Ce vedeți că se întâmplă: ilegalități și abuzuri ale DNA și SRI Constanța. Au adus avocat din oficiu, care nu știe dosarul, deși eu am avocat ales, care a fost acum două săptămâni aici (la sediul DNA – n.r.). (...) Am un alt dosar”, a spus Nicușor Constantinescu.

Acesta este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă unde execută, din 2016, o condamnare la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, primită în dosarul Centrului Militar Zonal. De asemenea, în luna februarie a acestui an el a primit o a doua condamnare definitivă, tot de cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel