Nicușor Dan - Pippidi, PROCES. Legătura cu Băsescu - Ciuvică, mare greșeală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele USR, Nicuşor Dan, a aflat, duminică, despre afirmaţiile politologului Alina Mungiu-Pippidi, cum că Uniunea ar fi fost ajutată de SRI în campania electorală.

Nicușor Dan a spus că vrea să o dea în judecată pe Alina Mungiu-Pippidi, precizând că va lua legătura cu Departamentul Litigii din partid. 

Liderul USR a făcut o mare greșeală care arată lipsa sa de experiență politică, spune jurnalistul Val Vâlcu. Într-un fel l-a copiat pe Traian Băsescu doar că nu vorbim despre același context. Amintim că Mugur Ciuvică a spus despre fostul președinte a fost colaborator al Securității. Traian Băsescu l-a dat în judecată, cei doi fiind adversari. Publicul său aprecia conflictul și faptul că reacționează în acest sens.

"Nicușor Dan a amenințat că o dă în judecată pe Alina Mungiu-Pippidi. Cei doi sunt din aceeași tabară, nu sunt ca Traian Băsescu și Mugur Ciuvică, adversari. Prin faptul că o dă în judecată... dă greutate spuselor sale. Dacă ignora acuzațiile, totul ar fi rămas la nivel de editorial și ar fi fost observat doar de oamenii care îi citesc articolele. Dând-o în judecată, procesul se lungește, apare în presă, se face tevatură și află toată lumea despre subiect. Acest lucru arată lipsa de experiență politică a lui Nicușor Dan care copiază niște modele. A fost o greșeală", declară Val Vâlcu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel