Nicușor Dan a elucidat misterul! Ce spune despre înscrierea în PNL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele Grupului de Iniţiativă al Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicușor Dan, a vorbit despre posibila intrare a sa în PNL, pentru a fi candidatul susținut de liberali la Primăria Capitalei.

Întrebat dacă ar accepta să intre în PNL, pentru ca formaţiunea liberală să-l susţină în alegerile pentru postul de primar al Capitalei, Nicușor Dan a transmis că această variantă este exclusă. În schimb, preşedintele Grupului de Iniţiativă al Uniunii Salvaţi Bucureştiul a spus că ar accepta o discuţie despre alegeri cu Alina Gorghiu, chiar dacă acest lucru ar fi prematur.

[citeste si]

Iată o parte din declarațiile făcute de Nicușor Dan într-un interviu acordat pentru RFI:

Reporter: Dacă PNL v-ar propune să deveniţi membru al acestui partid pentru a vă sprijini la alegerile pentru postul de primar al Capitalei, aţi accepta?

Nicuşor Dan: Nu, asta este exclus, pentru că am depus actele pentru înfiinţarea unui partid politic, Uniunea Salvaţi Bucureştiul, eu voi fi membru al acestui partid, împreună cu colegii mei.

Rep.: Şi dacă aţi avea o şansă în plus făcând acest pas către PNL?

N.D.: Nu, ăsta este răspunsul meu. Tot ce se va întâmpla până la alegerile din vara anului 2016 va fi cu mine în acest partid, Uniunea Salvaţi Bucureştiul. 

Rep.: Pe 15 septembrie, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, spunea că vă provoacă la o discuţie şi vă caracteriza ca fiind un om priceput şi o soluţie bună pentru o poziţie în administraţia Capitalei.

N.D.: Doamna Gorghiu este o persoană rezonabilă şi evident că, dacă dânsa o doreşte, vom avea o discuţie. Această discuţie nu a avut loc până în momentul ăsta şi cred că este prematură. Este mult mai important ca oamenii să aibă acces la o dezbatere reală pe problemele Bucureştiului şi care sunt soluţiile, înainte de a vorbi de oameni, discuţii şi alte lucruri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel