Nicoleta Voica, transformare spectaculoasă. Cum a slăbit 15 kg
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: Facebook/ Nicoleta Voica Oficial
Sursa foto: Facebook/ Nicoleta Voica Oficial
Nicoleta Voica a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimul timp, după ce a slăbit 15 kg.

Nicoleta Voica are mai nou un stil de viaţă sănătos, și asta după ce şi-a făcut operaţia de micşorare de stomac. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că are un regim de viaţă strict şi face sport zi de zi, pentru că mai vrea să slăbească încă cinci kilograme.

Artista a mai povestit că dintre alimentele pe care le-a scos din alimentație se numără mezelurile din comerţ şi produsele care conţin chimicale.

Iată ce spune Nicoleta Voica

"Când m-am dus să mă operez aveam 80 de kilograme. Am avut trei operaţii. Înseamnă sănătate, tinereţe, restartare într-un fel. Mă simt mai tânără, cu mai multă vigoare. Eu acum am 65 de kilograme, dar mai dau cinci. Umblam cu tensiometru în geantă, dar acum nu mai e nevoie.  Analizale îmi sunt perfecte. Fac o oră şi jumătate de sport pe zi. Fac 150 de abdomene pe zi, 100 de scări pe stepper, merg pe bandă 4 kilometri zilnic şi fac execiţii pentru braţe. Înainte, nu aş fi făcut nimic. Nu mănânc nimic care conţine chimicale, nu, mezeluri, nu lămâie, nu oţet – un an de zile, nu alcool. Aveam măsura 48 şi acum am 36.", a povestit Nicoleta Voica, într-un interviu pentru emisiunea "Răi da' buni".

Cea mai cunoscută interpretă de muzică populară din Banat, Nicoleta Voica, a divorţat în 2004 de cel de-al treilea soţ al ei, Gigi Nanu. Solista are un băiat şi o fată cu soţii anteriori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel