Nicole Kidman, criticată din cauza unei reclame
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Frumoasei actrițe Nicole Kidman i se reproșează că promovează discriminarea femeilor. Acuzația este formulată de o uniune ce reprezintă 25.000 de însoțitori de zbor, supărați că Nicole Kidman apare în reclama unei companii aeriene despre care spun că este cunoscută pentru tratamentul deplorabil față de angajații de sex feminin.

În urmă cu o zi, președintele Asociației Însoțitorilor de Zbor Profesioniști, Laura Glading, i-a transmis lui Nicole Kidman o scrisoare deschisă, după ce noua campanie Ethiad Airways, o companie aerienă din Emiratele Arabe, o are în centru chiar pe actriță, potrivit agentiadepresamondena.com.

"Cei 25.000 de membri ai Asociației Însoțitorilor de Zbor Profesioniști admiră foarte mult și apreciază eforturile pentru promovarea drepturile femeilor din întreaga lume în calitate de Ambasador al Bunăvoinței ONU", a scris Laura Glading, precizând că este un demers nobil și lăudabil. 

Cu toate acestea, asociația dezaprobă colaborarea actriței cu Ethiad Airways, apreciind că este în totală contradicție cu rolul său de Ambasador al Bunăvoinței ONU.

Asociația îi solicită respectuos actriței "să nu împrumute vocea, imaginea și numele său" companiei aeriene, care ar fi în stare să concedieze o femeie doar pentru că a rămas însărcinată. 

Ulterior, Ethiad Airways a negat acuzațiile, precizând că una dintre pioritățile companiei este chiar grija față de angajații săi și că discriminarea femeilor nu este nici pe departe ceva admisibil, oferind chiar și detalii despre cum sunt tratate însoțitoarele de zbor care anunță că sunt însărcinate.

Asociația Însoțitorilor de Zbor Profesioniști a condus o campanie publică împotriva Ethiad și a altor companii aeriene din Emiratele Arabe, susținând că acestea sunt cunoscute pentru practicile lor discriminatorii și tratamentul deplorabil față de angajații de sex feminin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel