Nicolas Maduro, întrevedere cu Vladimir Putin
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Nicolas Maduro
Nicolas Maduro
Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, angajat, din ianuarie, într-o luptă politică internă cu liderul opoziției, Juan Guaido, a anunțat că va efectua o vizită în Rusia, pentru a-l reîntâlni pe „prietenul său” Vladimir Putin, relatează Le Figaro.

„În câteva ore, în această seară, mă voi îmbarca către Federația Rusă pentru o vizită oficială, unde mă voi întâlni cu amicul nostru, camaradul președinte Vladimir Putin”, a comunicat liderul venezuelean într-o declarație pentru un post local de televiziune. Nicolas Maduro nu a oferit detalii legate de durata vizitei sale în Federația Rusă.

Confruntându-se cu cea mai mare criză economică din istoria recentă a staului său, Maduro a afirmat că ar vrea să vadă liderii „importantei societăți rusești”. Kremlinul a anunțat, de asemenea, această vizită săptămâna trecută, fără a menționa o dată exactă. Ultima întrevedere dintre cei doi șefi de stat a avut loc în luna decembrie a anului trecut și a fost găzduită de președintele rus, în capitala Moscova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel