Nicolae Robu îi cere DEMISIA unui lider PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
politician
politician
Fostul preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a cerut, luni, demisia succesorului său interimar, Alin Nica, pentru rezultatele 'sub media pe ţară' obţinute în alegerile parlamentare, afirmând că 'a făcut praf organizaţia'. 

„În doar o lună şi o săptămână, PNL Timiş, condus de Alin Nica, a scăzut cu 10,5% faţă de PNL Timiş condus de Nicolae Robu. Situaţia comparativă arată că: la nivelul judeţului Timiş, în ansamblul său, PNL Timiş avea 35,5% în 27 septembrie (data alegerilor locale, n.r.), cu Nicolae Robu preşedinte, iar acum are 25%, cu Alin Nica preşedinte.

Concluzia de bun simţ, dar şi derivând din statut (scorul filialei este sub media PNL pe ţară) este că Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter şi de competenţă managerială, care în doar o lună a făcut praf organizaţia, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile judeţean şi municipal oameni care n-au muncit niciodată pentru PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania şi campania pentru locale, în înţelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare, au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul 'Votaţi Dominic Fritz şi Alin Nica' şi chiar 'Votaţi USR+PLUS', trebuie să plece din fruntea filialei', a scris Nicolae Robu pe Facebook.

El a adăugat că miile de membri ai PNL Timiş, dovediţi loiali partidului, care au muncit ani de zile pentru PNL, dar şi componenta tânără a filialei şi zecile de mii de simpatizanţi merită cu totul altceva.

Nicolae Robu subliniază că în PNL Timiş există deja tineri cu suficientă experienţă managerială, a căror valoare este deja confirmată, nu doar autoproclamată, 'tineri curaţi, nu cu averi fabuloase făcute exercitând doar funcţii publice'. 'Astfel de tineri trebuie să conducă filiala. În 2016, PNL, în opoziţie naţională fiind, iar în plan local cu sensibil mai puţini primari şi fără preşedinţia Consiliului Judeţean, rezultatele au fost, chiar dacă nemulţumitoare, mai bune ca acum şi, oricum, peste media PNL pe ţară. Iar eu mi-am dat demisia de onoare, cum am făcut şi după alegerile locale din 2020, când PNL Timiş a obţinut, per ansamblu, cel mai bun scor al său dintotdeauna', a mai spus Nicolae Robu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel