Nicolae Dică aduce calificarea Stelei în finala Cupei României
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dica_steaua
dica_steaua

Steaua a reușit să se califice în finala Cupei României după ce a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), cu FC Brașov, pe terenul acesteia din urmă.

Scorul a fost deschis de brașoveni, prin căpitanul Robert Ilyeș, care a transformat un penalty, dictat în urma unui henț în careu făcut de Pablo Brandan. Nicolae Dică a egalat, în minutul 86, cu un șut de la 18 metri.

La penalty-ul acordat de arbitrul Cristian Balaj, Gigi Becali a avut, conform sport.ro, o izbucnire nervoasă. ”Balaj, la pușcărie!”, a strigat finanțatorul Stelei.

Cum în prima manșă a confruntării dintre cele două echipe scorul fusese 0-0, steliștii se califică în finala Cupei României-Timșoreana, care se va disputa la 25 mai, tot pe stadionul care s-a jucat în seara acesata, la Brașov.

Robert Ilyeș, jucătorul de 37 de ani de la FC Brașov, era marcat de ratarea disputări finalei Cupei pe teren propriu și poate ultima sa șansă de a juca în ultimul act al competiției. ”Suntem dezamăgiți, suntem foarte triști. Blestemul ultimelor minute ne-a cuprins și am pierdut ocazia de juca finala. E păcat și vreau să îmi cer scuze pentru acest eșec. Fotbalul este nedrept!", a spus Ilyes la sport.ro și a izbucnit în lacrimi.

Celalaltă semifinală se va disputa mâine, de la ora 20.45 între Dinamo și Gloria Bistrița, în tur 2-0. După 21 de ani, finala Cupei României se va juca între Dinamo și Steaua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel