Data actualizării:
Data publicării:

Nicolae Ciucă, răspunsuri-fulger la „Focul lui Sumedru”: E un obiectiv la care trudim și sperăm să venim cu vești bune cât mai curând / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO: RADU GAVA
FOTO: RADU GAVA

Radu Gava, jurnalist DC News, i-a adresat câteva întrebări lui Nicolae Ciucă. Candidatul PNL tocmai ce făcuse o baie de mulțime la „Focul lui Sumedru”.

Întrebat ce așteptări are de la actuala campanie electorală, Nicolae Ciucă a subliniat importanța unei abordări sincere: „Să fim cât se poate de onești cu oamenii și să nu le promitem ceea ce nu facem”. În contextul întrebărilor despre perioada intensă ce urmează, Nicolae Ciucă și-a exprimat încrederea și optimismul: „Nu mă tem de nimic. Dimpotrivă! Am mare încredere în poporul român!”

În privința rivalităților politice, candidatul PNL a precizat că mizează pe o confruntare cu Marcel Ciolacu în turul doi al alegerilor prezidențiale, sugerând astfel că vede în actualul lider al PSD principalul său contracandidat.

Referindu-se la subiectul aderării României la spațiul Schengen, Nicolae Ciucă a menționat că acesta rămâne o prioritate pentru guvern și speră ca România să obțină vești pozitive în 2024: „Este un obiectiv la care trudim și sperăm să venim cu vești bune cât mai curând”.

Campania lui Nicolae Ciucă pare astfel conturată de angajamente ferme și de încredere în capacitatea de mobilizare a cetățenilor, într-o perioadă crucială pentru viitorul politic al României.

Nicolae Ciucă a participat la Focul lui Sumedru, o tradiție veche de mii de ani. A făcut acolo o baie de mulțime.

Tradiția Focului lui Sumedru este cea mai veche tradiție din zona Muscel, iar istoricii și etnografii consideră că este cea mai veche sărbătoare pe care o au românii dintre cele care au supraviețuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel