Nicolae Ciucă, mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro
Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia intrării în luna postului Ramadan.

Mesajul premierului Nicolae-Ionel Ciucă adresat comunității musulmane din România cu prilejul intrării în luna postului Ramadan:

”Începutul lunii Ramadan este un moment deosebit de important pentru credincioșii musulmani din întreaga lume, care se reunesc pentru a-și celebra tradiția, credința și valorile.

Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat, european, o comunitate pe deplin integrată în ansamblul societății.

Cu ocazia intrării în luna postului Ramadan, transmit credincioșilor musulmani sănătate, pace, bucurie și prosperitate!”, a spus Nicolae Ciucă, premierul României.

Ciucă: Primele sute de facturi au fost introduse astăzi în sistemul național de facturare electronică, în prima zi de aplicare opțională e-Factura

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: ”Primele sute de facturi au fost introduse astăzi în sistemul național de facturare electronică, în prima zi de aplicare opțională e-Factura în relația firmelor cu partenerii de afaceri.

Apreciez efortul Ministerului Finanțelor și ANAF pentru acest pas important către digitalizarea economiei. Vor avea în continuare sprijinul meu, în calitate de prim-ministru, pentru următoarea etapă, când transmiterea facturilor în sistem electronic devine obligatorie începând cu 1 iulie 2022, precum și pentru implementarea sistemului informatic de monitorizare a transporturilor de bunuri pe teritoriul României, Radarul Mărfurilor.

Aceste două proiecte reprezintă mai mult decât reforme incluse în Planul Național de Redresare și Reziliență, ele sunt esențiale în relația mediului de afaceri cu administrația publică.

Modernizarea și digitalizarea relației statului cu mediul de business vor conduce la reducerea birocrației, creșterea interacțiunii între firme și autorități, scăderea cheltuielilor publice, colectarea mai multor fonduri la buget și, implicit, resurse mai multe pentru investiții în beneficiul cetățenilor și pentru proiecte sociale.România are nevoie de o viziune integrată care să valorifice fondurile naționale și europene pentru finanțarea unui mix de măsuri de sprijinire a categoriilor sociale vulnerabile și de susținere a investițiilor care generează creștere economică și modernizare.” (citește mai mult AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel