Nicolae Ciucă, premier desemnat. Rareș Bogdan: E o soluție optimă pentru situația din România
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Rareș Bogdan a reacționat după ce Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă premier. 

Rareș Bogdan a declarat pentru Romania TV că îl susține pe Nicolae Ciucă, actualul Ministru al Apărării Naționale în cadrul Guvernului României, în funcția de premier țării.

”Nicolae Ciucă e un om care noi considerăm că în acest moment e o soluție optimă pentru situația din România. Guvernul Cîțu a gestionat situația, chiar și în ciuda iresponsabilității de care a dat dovadă USR, au părăsit guvernarea într-un moment critic pentru România. Aveam nevoie de un om care să asigure stabilitatea. PNL a ales să nu intre în spirala orgoliilor politice generată de PSD și AUR. Invităm toate partidele și reprezentanții lor să ne urmeze în acest demers. Pentru a putea merge mai departe e nevoie să trecem cu bine peste pandemie. Trăim vremuri complicate. Nu e timp să ne jucăm, sunt situații care amenință sănătatea acestei populației”, a declarat Rareș Bogdan. 

Nicolae Ciucă a fost desemnat astăzi premier de către președintele Klaus Iohannis, în urma consultărilor cu partidele politice. 

Nicolae Ciucă, apel la liderii politici pentru un nou Guvern: Una dintre cele mai dificile perioade

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a făcut apel la liderii partidelor politice din România, la câteva ore după ce a fost desemnat de către preşedintele Klaus Iohannis să strângă o majoritate pentru formarea unui nou Guvern. 

Citește mai multe aici!

Nicolae Ciucă a anunţat consultări cu toate partidele după desemnare 

„Am înțeles încredințarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pe care trebuie să îl avem în aceste momente dificile pentru a putea depăși situația de criză în care ne aflăm, astfel încât cetățenii să beneficieze de tot ceea ce poate un Guven în deplinătatea sa să ofere prin deciziile și acțiunile pe care le întreprinde”, a spus Nicolae Ciucă, după ce a fost desemnat de președintele Klaus Iohannis.

„Vom negocia cu toate forțele responsabile astfel încât într-o perioadă de timp cât mai scurtă să reușim să alcătuim Guvernul și de asemenea să negociem cu toate forțele responsabile astfel încât Guvernul propus să poată să fie aprobat în Parlament”, a mai spus Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel