Nicolae Bacalbașa, ruleta rusească: „Cu un revolver. Eram beat”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nicolae Bacalbașa, în emisiunea „Ediție Specială” cu Dana Grecu, a făcut mărturisiri în legătură cu un episod din trecutul său.

„Am făcut roulette rousse la Bangkok cu un revolver. Eram beat. Am ajuns medic de navă și m-am încuiat în cabină. Acolo sunt 37 de boli cu transmise sexuală și veneau fetele la vapor. M-a chemat comandantul să stau de vorbă cu polițistul. Și era polițistul care avea legat de brâu un revolver. Nu băusem de trei săptămâni. Și era niște whiskey într-o sticlă foarte bună. Nenorocitul pusese coniac trei stele care era metanol, ce porcării vrei. Cred că din chestia asta eram jumătatea beat, jumătate intoxicat.

Cum eram beat-mort, am făcut două chestii grave. M-am luat de Ceaușescu. Apoi m-am gândit dacă este cazul să sar în apă la Bosfor. Mi-am pus și problema asta. (...) Și am luat revolverul și am spus că fac ruleta rusească. Polițistul a luat repede cartușele și nu am apucat", a declarat Nicolae Bacalbașa.

[citeste si]

“Pe mare se mai întâmpla să se bea. Eu, în general, am încercat să mă țin departe. Mă încuiam în cabină. A fost un accident”, a mai spus acesta, marți, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel