Nicky Minaj a DEZVĂLUIT ce sex are copilul său nou-născut. Surpriză pentru urmăritori
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nicky Minaj tocmai a devenit mămică, iar celebritățile americane și nu numai au umplut-o de felicitări. Cântăreața a folosit ocazia pentru a dezvălui dacă are fetiță sau băiețel.

Conform CNN, rapperița de 37 de ani a dezvăluit abia în iulie că ea și soțul său, Kenneth Petty, vor deveni părinți, împărtășind cu urmăritorii săi de pe Instagram mai multe poze în care se vedea că este gravidă. Acum, după naștere, odată cu răspunsul la felicitările trimise de Beyonce, Kim și Kanye West sau Riccardo Tisci, Nicky a făcut public că este mamă de băiat.

„Mulțumesc Queen B, Kim & Ye, Riccardo Tisci, Winnie, Karol & tuturor care mi-au transmis gânduri bune în aceste vremuri”, se arată în descrierea pozelor postate de rapperiță. „Au însemnat totul pentru mine. Sunt foarte recunoscătoare & foarte îndrăgostită de fiul meu. Amorezată nebunesc. Preferatul meu băiețel din întreaga lume”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you to Queen B, Kim & Ye, Riccardo Tisci, Winnie, Karol & everyone who sent well wishes during this time. It meant the world to me. I am so grateful & in love with my son. Madly in love. My favorite liddo boy in the whole wide world. ????????????????

O postare distribuită de Barbie (@nickiminaj) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel