Nici Terminatorii nu au inimă de fier! Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis pentru a patra oară. „Am devenit un pic mai mașină”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Se pare că nici Terminatorii nu au inimă de fier! Arnold Scwarzenegger are acum în piept un pacemaker.

Arnold Schwarzenegger, legendarul actor în vârstă de 76 de ani, a trecut printr-a patra operație la inimă. Într-un episod recent al podcastului său, „Arnold's Pump Club”, el a dezvăluit că i s-a montat un stimulator cardiac (pacemaker), și asta pentru că ritmul inimii sale a devenit neregulat după ultima intervenție chirurgicală, scrie New York Post.

„Nici nu mi-ar fi trecut prin cap că voi începe săptămâna cu o operație. Mi s-a făcut pentru a deveni un pic mai mașină: am primit un stimulator cardiac. Ritmul inimii mele a devenit neregulat din cauza formării țesutului cicatricial după ultima operație”, a spus Arnold.

Procedura a fost efectuată la un nivel înalt într-o clinică din Cleveland. În prezent, actorul se simte bine și și-a asigurat fanii că nu există motive de îngrijorare. „Mai presus de toate, vreau să știți că sunt bine! Mi s-a făcut operația luni, iar până vineri eram deja la un eveniment ecologic mare cu prietena mea și colega mea de fitness Jane Fonda”, a precizat starul.

De ce boală suferă actorul

Arnold Schwarzenegger suferă de o malformație cardiacă congenitală, iar acesta nu este primul episod al problemei sale de sănătate. Inițial, în 1997, a fost supus unei intervenții chirurgicale în care i s-au înlocuit valvele arterei pulmonare. După 11 ani, într-o a doua intervenție chirurgicală, i s-a instalat o nouă valvă aortică. În 2020, a avut loc a treia intervenție chirurgicală similară. Schwarzenegger a dezvăluit că suferă de această boală incurabilă încă din copilărie.

Reputatul star de filme de acțiune este cunoscut pentru pasiunea sa pentru fitness și sănătate. Într-un interviu acordat revistei The Hollywood Reporter în mai 2023, Schwarzenegger a dezvăluit că planul său este „să trăiască pentru totdeauna”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel