VIDEO Neymar, alături de președintele Bolsonaro şi de premierul Netanyahu
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 04 apr 2019, 10:59
WhatsApp
VIDEO Neymar, alături de președintele Bolsonaro şi de premierul Netanyahu
VIDEO Neymar, alături de președintele Bolsonaro şi de premierul Netanyahu
Neymar a fost invitat în Israel de premierul Benjamin Netanyahu.

Neymar, starul selecţionatei de fotbal a Braziliei şi al clubului Paris Saint-Germain, a apărut într-o înregistrare video alături de preşedintele brazilian Jair Bolsonaro şi de premierul israelian Benjamin Netanyahu, care l-a invitat în Israel, relatează AFP.

Scurta înregistrate video a fost postată de reţelele de socializare de către şeful statului brazilian cu ocazia vizitei sale în Israel. În înregistrare preşedintele Bolsonaro apare zâmbind, oferindu-i cuvântul premierului Netanyahu, care a adresat în limba engleză o invitaţie de a-i vizita ţara fotbalistului brazilian şi prietenului său Gabriel Medina, campion mondial la surfing: "Vă rog, veniţi la noi. Sunteţi amândoi invitaţi, Neymar şi Medina, dar aduceţi toată lumea cu voi!".

VIDEO"Bună ziua, Bibi (cum este supranumit Benjamin Netanyahu) şi Bolsonaro. Mulţumim pentru această invitaţie. Israel, venim!", a răspuns Neymar, de la distanţă, în finalul înregistrării video.

În Brazilia, mai multe foste glorii ale fotbalului, precum Ronaldinho şi Rivaldo, campioni mondiali în 2002, au declarat public în timpul campaniei că vor vota cu Bolsonaro. În schimb, foşti jucători precum Juninho sau Rai au regretat alegerea preşedintelui de extremă-dreapta.

Citește și:

Tătărușanu apără un penalty, dar Nantes cedează la PSG

VIDEO Întâlnire Mbappe - Pele: Nu voi face niciodată ce a făcut el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?