Neymar a revenit la antrenamente
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Fotbalistul brazilian Neymar, care vrea să se despartă de PSG pentru a se întoarce la FC Barcelona, a reluat luni antrenamentele cu campioana Franţei, relatează cotidianul Le Figaro. 

Brazilianul, care a plecat duminică de la Sao Paulo, a aterizat la Paris în jurul orei locale 7:30, iar puţin după 9:00 a fost văzut la centrul de antrenament al lui PSG. Lunea trecută, el nu a fost prezent la startul antrenamentelor, ceea ce ar urma să atragă o sancţiune.

Atacantul va fi examinat de medici, mai ales în legătură cu accidentarea la glezna dreaptă, suferită la începutul lui iunie, care l-a făcut să rateze Copa America. După examenul medical, brazilianul va discuta cu directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, mai ales pentru a explica absenţa sa de săptămâna trecută, justificată, potrivit apropiaţilor jucătorului, de angajamentele prevăzute de mult timp ale fundaţiei sale, Institutul Neymar.

Săptămâna trecută, Leonardo a afirmat că "Neymar poate să plece de la PSG dacă există o ofertă care să mulţumească pe toată lumea".

Întrebat despre contactele cu Barcelona, club pe care Neymar l-a părăsit în 2017 în favoarea lui PSG, în schimbul sumei de 222 milioane de euro, Leonardo a asigurat că "nu a primit nicio ofertă". 

Neymar a declarat în weekend că printre cele mai frumoase momente din cariera lui a fost remontada reuşită de Barca împotriva lui OSG în primăvara anului 2017, în Liga Campionilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel