Next Star, marele câștigător: Mihai Dobre, copilul cu minte sclipitoare: Nu eram sigur că o să câștig
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mihai Dobre (8 ani), un mic geniu din București, care i-a uimit pe toți cu mintea sa sclipitoare, a câștigat sâmbătă seara marea finală "Next Star".  

Mihai Dobre a primit trofeul în valoare de 20.000 de euro pus în joc. Premiul i-a fost înmânat de Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bunã handbalistã din lume.

"Mă simt foarte bine! Dar nu eram sigur că eu o să câștig!", spune micul geniu Mihai Dobre, câştigătorul "Next Star".

Mihai a făcut o demonstrație de calcul japonez (înmultiri şi împărţiri de ordinul bilioanelor şi miliardelor), cu ajutorul unui soroban (o cutie de numărat originară din Japonia), și a fãcut adunări în minte, contracronometru, în timp ce găsea antonime pentru cuvintele rostite de prezentatorul Dan Negru.

"Este un geniu. Este altceva decât un om normal. Dacă nu-i ofeream lui Mihai trofeul "Next Star" însemna că nu mai înțelegem ce e wow, ce e imposibil de făcut și, totuși, se poate face pe scena de la "Next Star"!", spune Pepe.

"În gale, in momentul în care a început să recite o poezie și, în același timp, să calculeze în gând, pentru mine s-a terminat sezonul. Este sclipitor, este genial", adaugă Dorian Popa.

"Astăzi, la "Next Star" , a triumfat inteligența. Consider că în această țară minunată, avem nevoie de oameni precum Mihai", spune și Lidia Buble, cea care de altfel i-a și acordat puștiul Golden Star-ul care l-a trimis direct în marea finală.

Pe locul doi, în marea finală de sâmbătă, s-a aflat Bianca Purice (8 ani), din București, care a impresionat cu un extraordinar număr de contorsionism, iar cel de-al treilea loc a fost ocupat de Melani Șerban (11 ani), din Brașov, care a interpretat fără cusur o piesa din repertoriul lui Jennifer Hudson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel