Next Star 2018. Lidia Buble, luată la mișto de întreaga echipă pe platoul de filmare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Lidia Buble, jurat ''Next Star''
Lidia Buble, jurat ''Next Star''
Lidia Buble a stârnit râsetele întregii echipe Next Star după ce și-a încurcat pantofii cu cei ai iubitului său, Răzvan, și a trebuit să participe la filmări într-o pereche de încălțări sport în locul celor pregătiți special pentru respectiva ținută.

Distracţie mare pe platourile de filmare de la “Next Star”, în cea de-a cincea ediţie a show-ului, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1. Cum afară ploua torential în ziua de filmare, jurata emisiunii, Lidia Buble, a plecat de acasă într-o pereche de încălţări sport, uitându-şi însã pantofii pregătiţi special pentru outfit-ul de filmare, astfel cã s-a văzut nevoită să se aşeze aşa la masa juriului.

Momentul a stârnit imediat amuzamentul colegilor săi, care nu au ratat ocazia de a glumi pe seama ei şi de a o invita constant sã urce pe scenă. "Am papucii mei de inundații. În loc să îmi iau pantofii mei, i-am luat pe ai lui Răzvan din greșeală!", va glumi artista la rândul ei, completând imediat: „Dane, m-ai făcut de mândră minune la tv. Lasă că vezi tu! Te ţin eu minte!".

(w670)

Întregul moment, dar şi surprizele pregătite de concurenţii celei mai noi ediţii a emisiunii „Next Star", prezentată de Dan Negru, vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel