Neurochirurgul Toader Corneliu, despre pasiunea pentru medicină și obsesia de a salva vieți la “Interviuri care Inspiră” by Claudia Țapardel
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 10 iul, 13:12
WhatsApp
Invitatul din această săptămână a Claudiei Țapardel în cadrul emisiunii „Interviuri care Inspiră” este Dr. Toader Corneliu - Medic Neurochirurg și Managerul Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare
O nouă duminică inspirațională la “Interviuri care Inspiră”, duminică începând cu ora 14.00  la DCNews TV.

Invitatul Claudiei Țapardel este Dr. Toader Corneliu - Medic Neurochirurg și Managerul Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare. 

Veți afla povestea unui om pentru care salvarea vieții pacienților săi a devenit o obsesie, pentru care meseria de medic înseamnă dăruire, abnegație, pasiune, chiar obsesie și binecuvântare Dumnezeiască. 

Veți afla povestea unui medic neurochirurg care nu are timp liber și de vacanțe, care nu are nici măcar timp să-și cheltuiască salariul, dar care este pasionat de muzica clasică, de operă și balet, căruia ariile Mariei Callas, ascultate în cabinetul său din spital, îi dau aripi să zboare și să continue lupta pentru salvarea vieții pacienților săi. 

Nu ratați această ediție a emisiunii “Interviuri care inspiră” de duminică, 11 iulie 2021, de la ora 14.00 pe DCNews, precum și paginile de Facebook DC News și YouTube Dc News.

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro