Nervi și chin pentru mai multe ZODII la final de iulie. Nu se așteptau la așa ceva
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Află de la Daniela Simulescu ce ţi-au pregătit astrele pentru acest weekend. 

Berbec

Nu accepți! Efectiv, weekendul acesta nu mai accepți niciun plan, te enervează comportamentul celorlalți. Pe de altă parte, weekendul e interesant pentru cei care au copii. Energia e creativă.

Taur

Nu vă băgați în discuții contradictorii cu familia. Nu vă lăudați. Evitați competiția în weekend. Vorbiți lucruri pozitive. 

Gemeni

Drumuri! Călătoriți, plimbați-vă, distrați-vă. 

Rac

Fără să vreți, va trebui să faceți niște cheltuieli. Vă veți enerva. 

Leu

Greu o să fie de stat cu voi zilele acestea!

Horoscop. Previziuni pentru zodii

Compatibilitatea dintre zodii, dezbătută de astrologul Daniela Simulescu

„Compatibilitatea zodiilor nu este decât un mit! Cel puțin așa cum a fost ea cunoscută până acum. Orice zodie poate fi compatibilă cu orice zodie. M-am decis să fac o emisiune despre acest subiect pentru că sunt mulți oameni care îi judecă pe ceilalți doar prin prisma zodiei. Ori zodia poate fi ca o etichetă în plus la cealaltă persoană, care ne ajută să îi cunoaștem mai bine personalitatea”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

„Compatibilitatea astrologică depinde de foarte mulți factori”, a precizat astrologul DCNews, adăugând: „Astrologia nu este despre zodie în compatibilitatea dintre două persoane. Eu, de exemplu, nu mă uit la zodie. Pentru mine nu contează niciodată zodia. Eu sunt Berbec. Ce ați zice voi în acest caz? Că mă am bine cu zodiile de foc? Deloc! Atunci când vă uitați la compatibilitate, nu spuneți gata, eu sunt așa, tu așa, deci nu mai ieșim. Nu! Contează astrograma fiecăruia. Pentru o femeie contează unde are Marte și unde are Soarele, iar pentru un bărbat, contează Luna și Venus. Contează unde este Luna în harta fiecăruia, pentru că ea arată cum simțim. Dacă găsesc pe cineva care simte altfel, păi acolo este problema, nu la zodie!”, a explicat Daniela Simulescu.

„Și încă ceva. În opinia oamenilor, compatibilitea zodiilor înseamnă o relație pentru toată viața. Nu există! Compatibilitea înseamnă că e un câmp comun, că vă înțelegeți. E și partea de atractivitate. Vine și partea conștientă de adult”, a subliniat astrologul. 

Vărsătorii cu Leii se pot înțelege, dar...

„De exemplu, Vărsătorii cu Leii se pot înțelege, dar, dacă Vărsătorul are niște planete în Scorpion în harta natală, a stricat tot zenul! (...) Când vorbim despre compatibilitate, relațiile cele mai tensionate rezistă. Relațiile în care totul e lapte și miere sunt superficiale. Oamenii cu care intrăm în relații sunt meniți să ne facă să deschidem ochii, să ne lovim de rănile noastre, să ne vindecăm”, a spus Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel