Data actualizării:
Data publicării:

Cine este nepoata secretă a Sophiei Loren: Mătușa a făcut un gest grozav pentru mama

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa Foto Facebook Alessandra Mussolini
Sursa Foto Facebook Alessandra Mussolini
Sophia Loren a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe italiene din lume. Nu a lipsit nimic din viața ei: frumusețe, succes, bani și o familie care i-a fost mereu aproape. Dar știai că are o nepoată care este aproape mai faimoasă decât ea?

Este greu de imaginat și totuși nepoata ei este cu adevărat cunoscută, în unele părți poate chiar mai mult decât mătușa Sophia. În ciuda prezenței acestei nepoate, succesul Sofiei Loren nu au fost afectate, iar ea a continuat să strălucească în universul vedetelor de renume mondial.

Cine este nepoata Sophiei Loren?

Nepoata Sofiei Loren a avut câteva apariții în unele filme, dar nu este actriță. Opera ei, de fapt, este foarte diferită de cea a celebrei sale mătuși.

Vorbim despre una dintre doamnele politicii din Italia, Alessandra Mussolini, care avea o relație de rudenie profundă cu Sophia Loren. De fapt, ele au o strânsă legătură de sânge care poate fi văzută analizând arborele genealogic ale celor două, scrie Curiosaro.

Sofia Costanza Brigida Villani Scicolone, numele adevărat a Sofiei Loren, avea o soră pe nume Maria (care apărea des și la televiziune, n.red.) care în 1962 s-a căsătorit cu artistul Romano Mussolini. Da, ai citit corect numele de familie, pentru că este tocmai fiul cel mic al foarte faimosului Benito Musollini. 

Alessandra Mussolini ar fi nimeni alta decât una dintre fiicele Mariei și Romano, născute în decembrie 1962, deci și nepoata biologică a Sophiei Loren. Și ea și-a făcut debutul în film la o vârstă foarte tânără și visul ei ar fi fost să devină actriță, dar cariera ei nu a decolat niciodată.

Mătușa ei a fost cea care nu a încurajat-o pe această cale pentru că, având un nume de familie ca al ei, s-ar fi chinuit cu adevărat să pătrundă în lumea divertismentului. 

La început, Allessandra Mussolini a fost foarte supărat de lipsa de sprijin a mătușii sale Sophia Loren, dar apoi a înțeles că mătușa ei avea dreptate și, de fapt, a pornit pe o altă cale pe care o cunoaștem cu toții, cea a politicii. 

”Mătușa Sophia avea o vilă frumoasă cu cai și piscine. Casa noastră era la fel de mare ca camera în care își schimba perucile. Întotdeauna a crezut că cu un astfel de nume de familie nu aș fi reușit să fac progrese în lumea divertismentului”, a spus  Alessandra Mussolini.

Alessandra Mussolini a dezvăluit gestul important făcut de mătușa ei pentru mama ei, Maria Mussolini, adică de a-și cumpăra numele de familie din moment ce tatăl ei nu o recunoscuse niciodată.

”Mătușa Sophia a plătit pentru asta. Bunicul venise să-i ceară bani mamei și mătușa a spus: vrei banii? Bine, dar sora mea trebuie să aibă numele meu de familie și i-a dat banii”, a dezvăluit Alessandra Mussolini care a avut mereu o relație specială cu mătușa ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel