Nelu Ploieșteanu avea COVID-19 când a murit. Mara Bănică: Nu există să fie luat trupul azi și înmormântat exact ca un câine într-o oră!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook
Medicii confirmă că Nelu Ploieșteanu era infectat cu virusul Sars-CoV-2 în momentul în care a murit. Rezultatul testului pentru coronavirus a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino. Mara Bănică a dezvăluit că a discutat cu soția artistului.

„Doamna Elena (n.r. soția artistului) nu este dispărută! Este lovită foarte tare de pierderea soțului ei. Eu am stat aseară o oră și ceva de vorbă cu dânsa. E acasă, de abia de sâmbătă a ieșit din carantină. Nu se simte foarte bine și nu a fost ea cea care a mers după toate documentele necesare înmormântării. (...)

Familia a primit telefonul oficial în jurul orei 10.30, morga se închide la ora 13.00. Nu există sub nicio formă să fie luat trupul astăzi și să fie înmormântat exact ca un câine într-o oră, din momentul în care îl ridici. Deci, nu există această variantă. Își plâng durerea în liniște, cu multă demnitate și decență. Nu e vorba despre nicio dispariție, nu au făcut altceva decât să aștepte un răspuns de la statul român, care funcționează doar cinci zile pe săptămână. (...) Legea va fi respectată. 

(...) Nu există că soția e dispărută, că nu a fost văzută. E lovită de durere. Nu știu cum și când își va reveni. Cât despre înmormântare, nu știu, se vor organiza probabil mâine, o să vedem exact”, a spus Mara Bănică, marți după-amiază, la Antena 3. 

„Evident că există o revoltă! (...) Oricum ar fi, familia se va supune legilor acestor țări. Vedeți că nu a ieșit niciunul dintre ei să declare nimic. Și aș ruga pe toată lumea să nu inventeze lucruri despre familie, să nu le pună în gură declarații care nu au existat. Știu exact cum sunt acești oameni. Există doar durere. Se poartă cu multă demnitate și eleganță, exact așa cum a fost și Nelu Ploieșteanu, un om demn, rafinat, respectat. Hai să facem cumva să-i fie și ultimul drum la fel cum a fost el”, a mai spus Mara Bănică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel