Nelu Ploieșteanu a murit. Familia a cerut autopsia, înmormântarea se amână
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Familia lui Nelu Ploieșteanu a cerut efectuarea autopsiei, motiv pentru care înmormântarea maestrului se amână. 

Nelu Ploieșteanu s-a stins în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde era internat de două săptămâni, în stare gravă, cu Covid-19. 

Vineri după-amiază, s-a aflat că familia lui Nelu Ploieșteanu a cerut autopsia. Din acest motiv, înmormântarea cântărețului de muzică lăutărească nu va mai avea loc în acest weekend, transmite Antena3. 

Familia a făcut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1. Cererea a fost aprobată.

Cel mai probabil, trupul neînsuflețit va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală duminică seară sau luni dimineață. 

Autopsia ar putea fi făcută luni 

Se va recolta o probă de țesut, care va fi trimisă la laborator, la Institutul Cantacuzino din Capitală - pentru confirmarea sau infirmarea infecției cu Covid-19. 

În cazul în care rezultatul va fi primit până luni, la ora 13:00, în aceeași zi se va face și autopsia la INML. Dacă rezultatul întârzie, autopsia se va face în zilele următoare. 

Corespondentul Antena 3 a precizat că „cea de-a doua variantă prevede că proba a fost recoltată deja la Floreasca și trimisă la Cantacuzino. În acest caz, rezultatul ar putea veni mai repede și autopsia ar putea fi făcută luni”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel