Nelson Mondialul, subiect la simularea de la Bacalaureat
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Un elev de clasa a XII-a a reușit să șocheze cu teza de Limba română de la simularea de la bacalaureat, devenind vedeta liceului după predareal lucrării. Pentru fapta sa, Nelson Mondialul a promis că îl va ajuta pe elev.

La subiectul al doilea de la simularea de miercuri la  teza de la Limba şi literatura română, se cerea elevilor dacă e bine sau nu să avem un idol. Cosmin, un viitor absolvent și-a deschis sufletul:  "Am scris despre Nelson Mondialul. Tiltul a fost: Nelson a dat şpagă, pe duşmani să îi atragă. Este metoda prin care ai lumea la picioare. Să moară ce am mai scump, când a văzut profesoara și-a făcut cruce şi m-a trimis acasă. Acum teza mea e afișată în cancelarie", s-a lăudat tânărul, pe Facebook.

Ce spune elevul

"Îl admir pe Nelson Mondialul pentru faptul că are lumea la picioare. Nu am vrut să îmi bat joc de teză, asta e opinia mea...Când a citit profesoara şi-a făcut cruce. Mi-a zis că sunt nebun şi să plec mai repede din clasă. Nimeni nu m-a crezut până joi, când deja toţi profesorii ştiau. Teza mea a ajuns să fie agăţată în cancelarie", a mărturisit tânărul pentru spynews.ro.

Citește și: Rezultate simulare Bacalaureat 2014. Ce note au luat elevii

Aflând de fapta elevului pus pe şotii, Nelson a povestit prietenilor virtuali printr-o postare pe Facebook. "Nu dau numele studentului, dar am să îmi întind aripile pentru a-l trimite direct la Bacalaureat", a postat Nelson pe contul personal de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel