Nelsan Ellis, actorul din "True blood", a murit
Data publicării:
Autor: Elena Bratu
WhatsApp
Nelsan Ellis, actorul din drama "True Blood" de la HBO, a murit la vârsta de 39 de ani.

Actorul a murit din cauza unor complicații apărute la nivelul inimii, insuficiență cardiacă, a declarat pentru CNN directorul său, Emily Gerson Saines. 

Ellis a avut roluri în mai multe filme în timpul carierei sale, printre care "Get on Up", "Lee Butani" și "The Help". El s-a remarcat foarte mult în urma performanței din serialul "True Blood", în care a interpretat personajul Lafayette Reynolds, un bucătar și medium a cărui atitudine l-a adus în topul favoriților printre fanii serialului.

Familia "True blood" este foarte tristă, colegii săi au postat multe mesaje dupa aflarea veștii. Artistul "True Blood", Alan Ball, a scris: "Nelsan a fost un talent unic a cărui creativitate nu a încetat niciodată să mă uimească. Să lucrez cu el a fost un privilegiu pentru mine." 

Joe Manganiello, cel care l-a interpretat pe vârcolacul Alcide în "True blood", a scris că Ellis era "o persoană minunată, un artist prin felul său de a fi." Octavia Spencer, care a lucrat cu Ellis în "The Help", i-a adus un omagiu pe Instagram: "Mi se rupe inima pentru familia sa", informează CNN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel