Negrese delicioase, fără făină şi fără zahăr, perfecte pentru cei mici. Rețeta, pas cu pas
Bucătărie
Există o rețetă delicioasă pentru negrese fără făină şi fără zahăr.
Aveți nevoie de:
1/2 ceașcă pudră de cocos
1/2 ceașcă pudră cacao
1/2 ceașcă unt de cocos
3 ouă
1/2 ceașcă miere
coajă rasă de la o lămâie
50 g alune sau nuci pentru decor
Mod de preparare
Se încinge cuptorul la 150 de grade şi se unge cu unt sau ulei o tavă mai înaltă. Se amestecă toate ingredientele cu grijă, fie manual, fie într-un blender sau robot de bucătărie.
Se toarnă aluatul de negrese şi se coace în jur de 30 de minute, potrivit rețete.unica.ro. Se lasă la răcit 30 de minute.
Se menţin proaspete câteva zile la temperatura camerei sau la frigider.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!