Data publicării:

Negrese delicioase, fără făină şi fără zahăr, perfecte pentru cei mici. Rețeta, pas cu pas

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Bucătărie
Bucătărie

Există o rețetă delicioasă pentru negrese fără făină şi fără zahăr.

Aveți nevoie de:

1/2 ceașcă pudră de cocos

1/2 ceașcă pudră cacao

1/2 ceașcă unt de cocos

3 ouă

1/2 ceașcă miere 

coajă rasă de la o lămâie

50 g alune sau nuci pentru decor

Mod de preparare

Se încinge cuptorul la 150 de grade şi se unge cu unt sau ulei o tavă mai înaltă. Se amestecă toate ingredientele cu grijă, fie manual, fie într-un blender sau robot de bucătărie.

Se toarnă aluatul de negrese şi se coace în jur de 30 de minute, potrivit rețete.unica.ro. Se lasă la răcit 30 de minute.

Se menţin proaspete câteva zile la temperatura camerei sau la frigider.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel