Negoiţă a mers peste Cioloş: Vreau să ştiu dacă este de acord cu ce se întâmplă la Sectorul 3
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Robert Negoiţă a declarat că a tot încercat să ia legătura cu Dacian Cioloş pentru a discuta despre situaţia de la Sectorul 3, însă liderul USR nu a fost de găsit. 

Robert Negoiţă acuză faptul că grupul USR din Consiliul Local al Sectorului 3 blochează multe proiecte şi, pentru a detensiona această situaţie, pentru a găsi o soluţie sau a afla care este, de fapt, strategia acestora, a încercat să discute cu preşedintele partidului, Dacian Cioloş. Numai că acesta a fost de negăsit.

„Pe domnul Cioloş îl caut de o grămadă de timp. I-am făcut adrese, m-am dus la sediul USR de două ori până acum şi o să mai merg, pentru că vreau să ştiu dacă dumnealui este informat şi dacă este de acord cu ce se întâmplă la Sectorul 3”, a declarat, la DC News, primarul Robert Negoiţă.

"USR are cel mai mare grup de consilieri la Sectorul 3, 9 din 31. Şi în mandatul trecut cei de la USR au votat împotrivă orice. Votau împotriva ordinii de zi, votau împotriva procesului verbal al şedinţei precedente. La un moment dat, au votat împotriva listei cu documentele de la Inspectoratul Militar, pe care cei de acolo ni le dau anual, o listă cu cele necesare în caz de mobilizare. Le-am zis: 'aveţi voi o soluţie mai bună decât lista asta? Poate că aveţi o altă viziune, vreţi să fie ceva în plus sau în minus. Faceţi un amendament, dar nu e posibil să votezi împotrivă din inerţie'", a mai subliniat edilul.

VIDEO: 

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a enumerat cele mai importante proiecte care a fost blocate de către USR în Consiliul Local

"1. Reabilitarea termică pe care am realizat-o cu bani europeni până acum şi unde avem nevoie de prelungirea perioadei de graţie, să găsim soluţii ca oamenii să nu plătească, iar dacă plătesc, să contribuie cu 1%. Şi suntem în demersuri avansate în Parlament, unde ne-am întâlnit cu reprezentanţii AUR, PNL, UDMR şi dânşii ne-au asigurat de susţinerea dumnealor în îmbunătăţirea legislativă astfel încât să rezolvăm problema asta. Nu doar că nu au votat pentru prelungirea perioadei de graţie, ci au introdus un amendament în acel proiect de hotărâre prin care să oblige asociaţiile de proprietari să meargă din uşă în uşă şi să strângă semnături prin care cetăţenii să se oblige că vor plăti acele sume în contract. O ticăloşie, o aberaţie!

2. Avem teren pentru grădiniţă şi şcoală. Nu ne aprobă. Societatea Primăriei Sector 3 a făcut solicitare de donaţie: noi vrem să donăm acest teren cu destinaţia de şcoală. Au votat împotrivă", a povestit primarul Robert Negoiţă în direct la DC News.

"Eu de mai bine de un an am tot sperat că găsim o variantă de comunicare şi am fost foarte deschis, am zis că poate oamenii sunt de bună credinţă, poate că suspectează că cine ştie ce s-a întâmplat în primărie, am zis OK, veniţi şi puneţi-vă voi oameni unde vreţi, ca să vă asiguraţi că lucrurile se întâmplă în regulă", a mai spus edilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel