Negocieri pentru Guvern. Strategia PSD cu privire la PREMIER
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rezultatul posibil mare al PSD, în jurul a 50%, de la alegerile parlamentare de astăzi, vine cu o surpriză de proporții pe scena politică. 

UPDATE: În vreme ce Victor Ponta afirmă că varianta cea mai bună este ca președintele partidului care a câștigat alegerile parlamentare să fie și viitorul premier. Gabriela Firea a spus, la Antena 3, că ”opoziția ne-a ales premierul”. 

UPDATE: Liviu Dragnea a afirmat că premierul va fi cu siguranță din PSD, nu va fi din ALDE. Președintele PSD îl neagă `categoric` ca variantă pe Vasile Dîncu să fie premier. Întrebat de Alessandra Stoicescu dacă Liviu Dragnea rămâne varianta numărul unu, președintele PSD a răspuns: ”La asta nu am spus `nu` încă”. 

După o campanie dură împotriva PSD, PNL primește lovitura finală la închiderea urnelor, potrivit informațiilor DCNews

Principalul adversar al PNL a fost Liviu Dragnea, președintele PSD. S-a întâmplat în ciuda faptului că PSD nu a dat niciun nume de premier. 

Campania PNL este un bun argument al PSD ca premierul propus de social-democrați să fie nimeni altul decât Liviu Dragnea, potrivit informațiilor noastre. Președintele PSD este susținut pentru funcția de premier chiar de procentul obținut de PSD, în urma unei campanii anti-Dragnea. În plus, Liviu Dragnea este președintele partidului câștigător al alegerilor parlamentare.  

Poziția PSD e una clară: PNL a făcut campanie anti-Dragnea, PSD a câștigat alegerile cu un procent impresionant, iar procentul îl susține tocmai pe președintele PSD pentru funcția de premier. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel