Necazurile nu se opresc în SUA. Un alt bărbat a fost ucis de polițiști
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Deși în ultimele luni s-au iscat numeroase conflicte între cetățeni și polițiști americani, se aștepta ca după finalizarea alegerilor prezidențiale și alegerea unui președinte legitim, acestea să se diminueze. Astăzi, un alt bărbat a fost ucis de forțele de ordine.

Un bărbat din Baltimore, Maryland, a fost ucis luni dimineață după ce ar fi ajuns în dreptul unei mașini de poliție și a deschis focul asupra ofițerilor care stăteau în interior, lovind pe unul dintre aceștia, au precizat oficialii. Ofițerii, îmbrăcați în uniforme din cadrul grupului operativ de detenție a departamentului de poliție din Baltimore, efectuau supravegherea în legătură cu un mandat de violență domestică. În timp ce analizau, suspectul a ajuns în preajma autoturismului, a declarat comisarul de poliție Michael Harrison în timpul unei conferințe de presă.

„Bărbatul, care încă nu a fost identificat a deschis focul asupra vehiculului de supraveghere al ofițerilor noștri, lovind unul dintre ofițeri în coapsa superioară”, a spus Harrison. Poliția a acordat ajutor până când personalul medical a venit la fața locului. Suspectul a fost dus la un spital din zonă, dar nu a putut fi salvat. Între timp, ofițerul rănit a fost internat în „stare bună”, a spus Harrison, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel