Neacșu vorbește despre revenirea lui Grindeanu în PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a spus ce decizii s-au luat marți la PSD Timiș.

"Am venit aici astăzi așa cum am decis miercuri, după ședința BPN fără resentimente și cu un gând bun și din păcate venirea mea aici, vizită pe care o socotesc firească de altfel, i s-a acordat mai multă importanță negativă decât ar fi trebuit să i se dea. A fost o ședință pe care eu o socotesc foarte bună. (...) Concluziile pe care le-am văzut pe diverse canale de știri care sunt total false m-au convins de faptul că colegii mei nu au transmis informații. Nimic din ceea ce s-a spus nu e real. Am venit să discutăm situația organizației, nu situația unui om. Nu am venit de la București nici pentru a propune pe cineva în organizație, nici pentru a exclude pe cineva din organizație. Am venit să mă asigur că lucrurile merg la fel de bine ca și până acum", a declarat Marian Neacșu.

Secretarul general al PSD a admis că primarii din Timiș au cerut ca președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, să rămână președinte interimar al filialei până la rezolvarea contestațiilor depuse de Sorin Grindeanu. Acesta susține că Petru Andea, numit anterior lui Dobra președinte al filialei, ar fi fost un "președinte de duminică", dat fiind faptul că deține în paralel o funcție de secretar de stat.

[citeste si]

Întrebat cum ar putea reveni Sorin Grindeanu în partid, Neacșu a declarat că "înțeleg că la sediul central nu este înregistrată niciun fel de contestație. Am afat aici de posibilitatea depunerii unei contestații. Dacă se va depune o astfel de contestație, ea urmează să fie analizată în forurile partidului. Nu pot să mă pronunț, că nu cunosc conținutul contestației și nici ce soluție se va da". Neacșu a data asigurări că primarii din PSD Timiș au înțeles că fac parte dintr-un partid politic și că nu vor avea obiecții cu privire la debarcarea lui Sorin Grindeanu de la șefia PSD Timiș și implicit din partid, scrie Pressalert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel