Nea Marin, despre problemele de sănătate! “Am scuipat sânge!”
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Le face el viața grea vedetelor care participă în emisiunea"Poftiți la Nea Marin", dar, la rândul s ă u, î ndr ă gitul Nea Marin a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre viața lui și a mărturisit la un moment dat că nu a fost ocolit de probleme de sănătate.

„Am scuipat sânge. Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sange”, i-a spus Nea Mărin Biancăi Drăgușanu la „Poftiti pe la noi”, emisiune pe care o prezenta la acea vreme, supărat pe faptul că Bianca s-a panicat din cauza unor probleme cu gâtul. După ce a mers la medic pentru a face câteva analize și investigații, dar și o radiografie la plămâni, Nea Marin a descoperit că problema e în zona laringelui și a faringelui, drept urmare, nu a avut voie să vorbească șapte zile.

(oar_w460)

„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani. Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, a povestit Nea Marin, la Xtra Night Show.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel